Переможний гол Шарая. Верес у Ковалівці мінімально переграв Колос

Підопічні Олександра Поздєєва знову не зуміли здобути перемогу

До цього матчу обидві команди не знали смаку перемог в чемпіонаті. У «Вереса» було одне очко, а в «Колоса» - два. Щоправда, настрій все ж у рівненської команди був кращим, оскільки серед тижня «Верес» розгромив у Кубку України «Металіст 1925», а «Колос», навпаки, вилетів у серії пенальті.

В першому таймі гра була рівною і безмоментною. Проте невеликою перевагою все ж володів «Верес», який старався швидко відбирати м'яч в опонентів через високий пресинг. Флангові навіси і простріли ковалівців блокувалися захисниками. Вирізнявся на загальному фоні Владислав Велетень, але його численні спроби щось зробити не конвертовувалися переважно ні в що.

А у «Вереса» в таймі булв стопроцентний момент. Гайдучик внаслідок швидкої атаки отримав м'яч на лінії штрафного і бив обвідним ударом в правий кут. Роман Мисак вже стояв і просто дивився, але сантиметрів не вистачило, щоб відбувся гол.

Був у таймі і гол Степанюка, проте незарахований через офсайд.

Фото УПЛ

А після перерви через наслідки обстрілів рашистами інфрастуктури ми не побачили десь половину другого тайму. Саме на цей проміжок припав забитий гол на 54 хвилині у виконанні Владислава Шарая. Відео моменту так і не було, в післяматчевій студії просили описати обставини голу Олега Шандрука, Максима Третьякова і самого Владислава Шарая, але вони були чомусь вкрай небагатослівними. Як вдалося зрозуміти з трьох коментарів, після довгого закидання м'яч прийняв Степанюк, віддав Шараю, той здійснив прохід по центру, обійшов суперника, на швидкості зблизився з воротарем і влучно пробив.

Далі гості грамотно втримали рахунок, незважаючи на спроби навали від «Колоса». Але рівненська команда все ж відбилася і здобула першу перемогу в сезоні.

А для «Колоса» все сумно, невдала серія продовжується. Далі в команд «Олександрія» та «Лівий берег» відповідно.

Наші оцінки:

Заміни Колоса: Салабай - 5,5, Криворучко - 5,5, Паулаускас - 5,5, Третьяков - 5,5

Заміни Вереса: Дахновський - 6,0, Кучеров - 6,0, Мрвальєвич - 5,5, Протасевич - без оцінки, Кльоц - без оцінки

Українська Прем'єр-ліга. 4-й тур.

«Колос» - «Верес» - 0:1

Гол: Шарай, 54

Попередження: Яго (68)

«Колос»: Мисак, Цуріков, Бондаренко, Бурда, Поправка, Демченко, Гагно, Оріховський (Салабай, 60), Велетень (Третьяков, 73), Ільїн (Криворучко, 60), Безбородько (Паулаускас, 60)

Запас: Горох, Пахолюк, Кукош, Шершень, Бойко, Гусол

«Верес»: Когут, Гакман, Гончаренко, Вовченко, Шевченко (Протасевич, 82), Яго, Куція (Кучеров, 61), В. Шарай (Кльоц, 88), Луан (Дахновський, 61), Степанюк, Гайдучик (Мрвальєвич, 61)

Запас: Ющишин, Кожухар, Чечер, Мельник, Баран, Лепський

Стадіон: «Колос» (Ковалівка)

КОЛОС - ВЕРЕС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 серпня 2024, 13:25 17

Головний тренер «вовків» назвав умови, які необхідні українцю

Коментарі