СВІТОЛІНА: «Перемога на US Open стала б гарним подарунком на 30-річчя»

Українська тенісистка – про майбутній турнір і святкування дня народження

Українська тенісистка Еліна Світоліна розповіла про швидку зміну покриттів за такий короткий період цього літа і про майбутній день народження.

«Думаю, що щось подібне було в моїй кар'єрі ще тоді, коли я була юною, десь на початку моїх виступів. Тоді я намагалася знову грати на ґрунті після трав'яного сезону. Але протягом уже тривалого періоду ми всі [гравці] намагалися зробити перерву і відпочити після Вімблдону, підготуватися до харду в Канаді та наступних змагань в американській серії. Зараз же в нас була така визначна подія, Олімпіада... Тому я встигла трохи відпочити після Вімблдону, потім знову тренувалася на ґрунті, а тепер я вже граю на харді. Дійсно, був дуже короткий період підготовки до хардового сезону. Я просто намагаюся рухатися поступово, подивимося, що буде далі.

Подарунок на 30-річчя? Перемога в Нью-Йорку на US Open - це щось таке, чого б я хотіла (сміється). Після Нью-Йорка я їду до Києва і святкуватиму там разом зі своїми друзями [Еліна Світоліна відзначає свій день народження - 12 вересня]. Подивимося, якою буде ситуація, але для мене провести день народження в Україні - це було б дуже особливо. Провести час із рідними та близькими - це неймовірна можливість для мене. І щоб ми всі також насолодилися моїм днем народження, знаєте, ці видатні 30 років (сміється). Тому, так, це буде особливий момент», - сказала Світоліна.

У першому колі Відкритого чемпіонату США Еліна Світоліна зіграє проти Марії Лурдес Карле з Аргентини.

Володимир Клепач Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 25 серпня 2024, 18:05 73

Український вінгер Михайло Мудрик вийшов в основі та зіграв за синіх один тайм

Коментарі