Відомий тренер назвав причину поразки Ф'юрі від Усика

Домінік Інгл вважає, що Тайсон був недостатньо підготовлений

Відомий британський тренер Домінік Інгл висловився щодо поразки свого співвітчизника Тайсона Ф'юрі в поєдинку проти українця Олександра Усика:

«Як на мене, Тайсон був недостатньо підготовлений. Було 2 або 3 раунди в середині бою, коли він створював Усику проблеми, але для українця просто треба було витримати це до кінця бою. Це означає, що Тайсон був недостатньо готовий.

Тайсон Ф'юрі не повинен був отримати поразку від Усика, якби був у найкращій формі, а я не вірю, що він був у найкращій формі. Так що, на мою думку, він був недостатньо готовий. Фʼюрі працював над тим, що робив Усик, замість того, щоб самому контролювати бій і змусити Усика битися так, як він хотів. У Тайсона достатньо здібностей, щоб тримати все під контролем. Він не зробив цього, тому що у нього не було сил, не було резерву, коли йому потрібно було додати, щоб перемогти Усика. Він не зміг цього зробити».

У ніч на 19 травня український боксер Олександр Усик (22-0, 14 КО) в бою проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) завоював звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні. Усик переміг Ф'юрі розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113. Бій-реванш відбудеться 21 грудня.

Дмитро Вербинський Джерело: Boxing King Media
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 26 серпня 2024, 07:33 1

Олександр відхилив усі варіанти

Коментарі