КОБІН: «Мені подобається агресивний вертикальний футбол. Потрібен баланс»

Головний тренер «Інгульця» прокоментував нічию проти «Кривбаса»

Головний тренер «Інгульця» Василь Кобін на післяматчевій прес-конференції прокоментував виїзну нічию в 4-му турі УПЛ проти криворізького «Кривбасу» (1:1):

- Хороша гра: сподобалась і моя команда, і «Кривбас». У другому таймі суперник проявив характер. Не дивлячись на щільний та інтенсивний графік, «Кривбас» додав, і нам було важко. Мої гравці були добре підготовлені до цієї гри та проявили мужність. Десь нам бракувало класу, але, сподіваюсь, що після «Руху» та паузи на ігри збірних трохи переведемо дихання і більш якісно підготуємось до наступних поєдинків.

- Для вас нічия з «Кривбасом» - позитивний результат?

- Ми налаштовуємось на перемогу в кожному матчі. Тут треба розбирати конкретно сьогоднішній матч: ми почали добре, забили, контролювали гру, але потім «Кривбас» переломив хід поєдинку та зрівняв рахунок. Ми пішли у високий пресинг, але «Кривбас» цим скористався та забив у відповідь. Вважаю, в цілому нічия - закономірний результат.

- Яку гру хочете бачити в подальшому у виконанні своєї команди?

- Мені подобається агресивний вертикальний футбол. Але тут треба знаходити баланс. Мають бути також і контроль мʼяч, і пресинг, і хороші перехідні фази. Над цим треба ще працювати. Моментами нам це вдається. Звісно нас усі вивчають, і дуже важко протидіяти таким «монстрам», як «Кривбас», «Полісся», «Динамо», «Шахтар», «Зоря». Вони усі - досвідчені бійці.

ВІДЕО. Прес-конференція Юрія Вернидуба

Микола Степанов Джерело: ФК Кривбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 серпня 2024, 07:30 2

У Черкасах знову гратиме львівська команда