ВІДЕО. Це неприпустимо! Пушич пояснив причини поразки від Олександрії

Головний тренер Шахтаря прокоментував матч 4-го туру УПЛ

Головний тренер Шахтаря Маріно Пушич прокоментував поразу ву матчі 4-го туру УПЛ проти Олександрії (3:4):

«Коли відіграєш настільки хороший перший тайм, ведучи 2:0, повністю контролюєш перебіг подій, а потім через одну непотрібну помилку знову повертаєш суперника до гри, пропускаєш гол після удару з 25 метрів, тоді доводиться починати все наново в другому таймі. Але це дуже важко ментально. І це було нам зовсім не потрібно.

Насправді це соромно, що рахунок був 2:2 в першому таймі після такої хорошої гри. Просто неможливо повірити в це. Однак ми це зробили. Нормально розпочали другий тайм, було ще 45 хвилин, аби докласти більше зусиль та перемогти, аж раптом нам призначили пенальті.

Ми щойно розпочали другий тайм, у такому разі команді ментально дуже важко відігратися. Ми намагалися відігратися та пропустили ще один гол у контратаці. Зробили все, щоб відігратися, створювали шанси завдяки більш наполегливій грі, що ми й повинні були робити. Змарнували два чудові шанси, щоб забити третій гол. І нарешті, ми його забили, але було вже надто пізно.

Загалом я дуже розчарований результатом. І не тільки ним, а й тим, як ми віддали гру. Для мене це неприпустимо, дуже засмучений через це.

Гра завжди проходить від одного моменту до іншого. І, як я вже казав, ми розпочали не дуже добре. Знали, що цей турнір складний, з великою кількістю виїзних матчів, це нормально. Але ми все одно грали досить добре, як я вже говорив. Ми, напевно, не в змозі втримати результат та повністю переграти суперника. І це дуже розчаровує, адже ми повинні робити це.

Розпочали сезон з не надто хорошими результатами. Це дуже розчаровує. Я очікував значно більшого від своєї команди. Потрібно буде натиснути сильніше, працювати набагато старанніше, бути більш сконцентрованими, грубими на полі у певних моментах, не дозволяти супернику повертатися у гру. Але, повторюся, попри всю мою повагу, якщо ти пропускаєш 4 голи, граючи проти таких команд, то не заслуговуєш на перемогу».

ВІДЕО. Це неприпустимо! Пушич пояснив причини поразки від Олександрії

Микола Степанов Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 серпня 2024, 07:55 0

«Гірники» несподівано програли з рахунком 3:4

Футбол | 25.08.2024, 09:24