Арне СЛОТ: «Ліверпуль виграє 9 з 10, якщо має рівні шанси з суперником»

Головний тренер «Ліверпуля» розповів про переможний матч проти Брентфорда

Головний тренер «Ліверпуля» Арне Слот розповів про переможний матч 2-го туру АПЛ проти Брентфорда (2:0):

«Це був хороший початок сезону. Найголовніше, що ми не пропустили. Єдиний шанс, який мав суперник, був зі стандарту, а це завжди так складно, коли ви граєте із «Брентфордом».

Вони можуть загрожувати багатьма способами, але один із них, безумовно, стандарти. Ми його досить добре контролювали, крім одного моменту. Один із їх стандартів також призвів до нашого першого голу, що було приємно бачити.

Щоб отримати такий чудовий старт, потрібно дуже багато працювати. Хлопці продовжували дуже багато працювати без м'яча, що дозволило нам грати все краще та краще у другому таймі. Це потім призвело до безлічі добрих моментів. Єдине, чого ми не зробили, так це не зняли питання про переможця раніше.

Коли я говорю про контроль, я маю на увазі те, що ми робимо і без м'яча. Ми дуже багато працюємо, щоби інша команда взагалі нічого не створила. Володіючи м'ячем, ми намагалися потрапити у ситуації, коли хочемо, щоб наші найкращі гравці включалися, і це добре спрацювало у другому таймі».

У 9 із 10 ігор, якщо у вас рівні шанси із суперником, то, швидше за все, ми переможемо. У нас один із найкращих, можливо, найкращий воротар у лізі, і у нас також є кілька дуже хороших нападників. Що ми робимо, як тренерський штаб, так це ставимо їх на ці позиції, а потім гравці старанно працюють, щоб переконатися, що інша команда нічого не створить»..

Микола Степанов Джерело: BBC
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 серпня 2024, 00:20 4

«Рома» неочікувано програла «Емполі»