Двоє легіонерів до Чорноморця не доїхали. Які причини?

Бразильці Кайо Гомес та Жоао Нето нещодавно стали гравцями одеського клубу

Головний тренер одеського «Чорноморця» Олександр Бабич ще до старту сезону-2024/25 заявив, що найближчим часом команда продовжуватиме поповнюватись новими футболістами. Причому це стосується не лише трансферного періоду, а й першого місяця осені, коли можна заявляти вільних агентів.

З анонсованих наставником «моряків» трьох легіонерів із країн Африки та Південної Америки, у команді вже встиг дебютувати бразилець Кайо Гомес, вийшовши на заміну наприкінці матчу 3-го туру із ковалівським «Колосом».

Що стосується двох інших, то як стало відомо Sport.ua, у «Чорноморці» вони навряд чи з'являться. Один із легіонерів не приїде через війну, а другий - через високий фінансовий цінник.

На відміну від них, в Одесі вже встиг стати гравцем «Чорноморця» ще один бразилець, який не мався на увазі в анонсі Бабича - півзахисник Жоао Нето. Його дебют у формі команди «моряків» припав на кубковий матч із львівськими «Карпатами» у мід-вік.

У 4-му турі української Прем'єр-ліги 2024/25 у понеділок, 26 серпня, в Києві зустрінуться «Лівий Берег» та «Чорноморець».

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 серпня 2024, 06:45 0

Німецький футбол напередодні втратив справді важливу фігуру та особистість…