Склад ідентичний, результат протилежний. Рух розгромив Зорю

Львів'яни, на відміну від гри минулого туру, дуже впевнено перемогли суперників

Перед матчем «Зоря» отримала підсилення у вигляді нового старого знайомого - Пилип Будківський повернувся до команди. У «Руха» ж кадрові проблеми не перекрилися ніякими трансферами. Тому Віталій Пономарьов виставив той же склад, що і минулого тижня проти ЛНЗ.

І, здавалося б, ці хлопці ще тоді стомилися, а відразу ж грати другу гру проти непростого суперника взагалі сил не матимуть. Проте Руніч, Краснопір та компанія осоромили скептиків відразу ж. «Зоря» опинилася замкнена на своїй половині і тільки те й робила, що відбивалася від атак львів'ян. І закономірно, що отримала незабаром пенальті у свої ворота за фол на Дідику.

Щоправда, Притула чи то вирішив, що він вже вклав воротаря, чи то вирішив бити на фарт, але пробив з точки вкрай невдало, банально слабко покотивши низом м'яч у правий кут, де його спіймав Турбаєвський абсолютно без проблем.

Буквально за хвилину Притула міг виправитися, але з небезпечної позиції пробив вище. А ще за дві хвилини рахунок був відкритий - дещо випадковий навіс Квасниці конвертував у гол ударом зльоту Карабін.

Луганці відповідали ударами Беніто, але їм не вистачало то сили, то точності. А «Рух» підібрав ключі до воріт Турбаєвського і періодично його турбував, але для другого голу не вистачало то знову ж таки точності, то везіння. Та й сам кіпер разом із захисниками не раз привозили собі проблеми на рівному місці, рахунок не змінився до перерви тільки дивом.

Зате змінився після перерви. Карабін до голу додав асист, точно навісивши з кутового на голову Рунічу. І зовсім скоро деморалізовані підопічні Коваля пропустили втретє, Краснопір ефектно перекинув воротаря здалеку після помилки Тронтеля.

Справу було зроблено, залишалося технічно втримати результат. Проте на утримання ніхто грати не збирався, Краснопір цілком міг оформити навіть хет-трик, але Турбаєвський та поперечина не дали забити навіть вдруге.

Звісно, і «Зоря» могла б розмочити рахунок, Герреро чи Будківський мали непогані шанси, але не склалося навіть в більшості після вилучення Клайвера.

В підсумку кадрово кризовий «Рух» несподівано здобув розгромну перемогу і наступного туру екзаменуватиме «Інгулець», а «Зоря» пробуватиме зігнати злість на «Оболоні».

Українська Прем'єр-ліга. 4 тур

«Рух» - «Зоря» - 3:0

Голи: Карабін, 17, Руніч, 49, Краснопір, 60

Попередження: Підгурський, 19, Холод, 44, Клайвер, 78 - Будківський, 66

Вилучення: Клайвер, 90+1 (дві ЖК)

На 14 хвилині Притула (Рух) не забив пенальті (воротар)

«Рух»: Ледвій - Руніч (Слива, 88), Холод, Дідик, Роман - Підгурський, Федор (Джурабаєв, 88), Притула (Семотюк, 72) - Квасниця (Сич, 72), Краснопір, Карабін (Клайвер, 64)

«Зоря»: Турбаєвський - Тронтель, Джордан, Нваєзе (Мічин, 62), Жуніньйо (Вантух, 62) - Яцик, Башич - Кирюханцев (Будківський, 46), Беніто (Горбач, 54), Антюх (Слесар, 73) - Герреро

Арбітр: Олексій Деревінський (Хмельницький)

«Арена Львів» (Львів)

РУХ - ЗОРЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 25 серпня 2024, 09:41 2

Через 5 років у рингу повернувся Браянт Дженнінгс

Коментарі