Рома – Емполі. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Sport.ua анонсує цікавий матч, який пройде 25 серпня о 21:45

25 серпня на Стадіо Олімпіко в Римі пройде матч 2-го туру Серії А, в якому Рома зустрінеться з Емполі. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Рома

Команда Рома ніяк не може повернутися до Ліги чемпіонів. Жозе Моурінью був близький до цього, але у програв фіналі Лізі Європи 2023. У Серії А при ньому джалороссі фактично тупцювали на місці і не претендували на квартет лідерів. У підсумку від Особливого у Римі втомилися, попри титул у Лізі конференцій. І попрощалися з ним протягом минулого сезону.

Спочатку португальця думали замінити на когось не менш маститого. Однак Даніеле де Россі добре себе виявив, довівши вовків до літа, і отримав повноцінний шанс. А з ним - і новачків, у тому числі і недешевих: Артема Довбика та Матіаса Суле. Після таких підписань Пауло Дібалу без проблем відпустили до Саудівської Аравії. На початку сезону столичний клуб їздив до Кальярі - і не забив, і не виграв - матч закінчився нульовою нічиєю (0:0).

Емполі

Клуб Емполі нещодавно повернувся до Серії А. І поки що ставить собі скромні, і все одно непрості для себе завдання - не вилетіти. У минулому чемпіонаті команді вдалося фінішувати на рятівному 17-му місці, випередивши лише на 1 бал Фрозіноне. Ключовою стала перемога, вирвана в останньому турі на 90+ хвилині якраз із римськими вовками. Порятунок цілком у стилі Давіде Нікола.

Проте влітку цього унікального фахівця змінив д'Аверса, талановитий, але скандальний - з Верони був вилучений за бійку із футболістом суперників! На новому місці з командою, яка була зібрана заново за рахунок великої кількості орендованих, цей тренер розпочав сезон із розгромної перемоги - розгром вдома 4:1 у Кубку Італії у грі проти скромного Катандзаро. У грі з Монцею у домашньому матчі 1-го туру нової Серії А, навпаки, голів не було взагалі - нічия для Емполі (0:0)

Статистика особистих зустрічей

До вищезгаданої травневої гри (2:1) сині програли джалоросі 8 разів поспіль.

Прогноз

Букмекерська контора GGBET вірить у успіх будинку вовків. Вони не можуть собі дозволити другу осічку поспіль - ставимо на їх домашню перемогу з форою -1.0 гола (коефіцієнт - 1,77).

Прогноз Sport.ua
Рома
25 серпня 2024 -
21:45
Емполі
Перемога Роми з форою -1.0 1.77 Зробити ставку
Микола Степанов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 25 серпня 2024, 18:05 73

Український вінгер Михайло Мудрік вийшов в основі та зіграв за синіх один тайм