Борнмут – Ньюкасл. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Sport.ua анонсує цікавий матч, який пройде 25 серпня о 16:00

25 серпня на стадіоні Дін Корт у Борнмуті пройде матч 2-го туру Англійської Прем'єр-ліги, у якому Борнмут зустрінеться із Ньюкаслом. Поєдинок розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Борнмут

Команда Борнмут розпочинає третій сезон поспіль в АПЛ. Перед минулим сезоном, наслідуючи місцеву британську футбольну моду, до клубу було запрошено іспанського фахівця Андоні Іраола. Для молодого тренера це був перший подібний досвід роботи за кордоном, і проблем вистачало, особливо спочатку. Але в результаті він з вишнями після затяжних невдалих серій почав показувати стабільно непогані результати, у результаті фінішувавши на 12-й позиції.

Зараз у нього нове завдання: вибудувати гру в атаці без забивного Домініка Соланке - керівництво клубу просто не могло відмовитись від пропозиції у 60+ мільйонів євро. Ці кошти дозволили купити у Барселони Араухо, а Порту - Еванілсона. Але чи стане бразилець гідною заміною для Домініка? Борнмут у матчі з Ноттінгем Форест зумів уникнути поразки завдяки голу Семеньо, який на 86-й хвилині зрівняв рахунок (1:1).

Ньюкасл

Клуб Ньюкасл минулого сезону надто багато сил витратив на боротьбу у Лізі чемпіонів. Довгоочікуване повернення до ЛЧ обернулося хворобливою невдачею у вигляді останнього місця, нехай і сильної компанії. Лише у другому колі АПЛ сороки зуміли знову набрати непоганих обертів, і в результаті фінішували на 7-й позиції, за додатковими показниками обійшовши Манчестер Юнайтед.

Щоправда, перемога МЮ у Кубку Англії залишила Ньюкасл без перепустки навіть у Лігу конференцій. А погрози з боку фінансового фейр-плей обмежили трансферну активність спробами підписати Гехі і рішенням викласти 10 мільйонів євро за Осулу, який майже не забиває. Ньюкасл виграв матч із Саутгемптоном завдяки голу Жоелінгтона у роздягальню (1:0).

Статистика особистих зустрічей

Сороки не програвали 8 разів поспіль у очних поєдинках. Але минулого сезону вишні, нарешті, виграли, а потім звели другий матч до нічиєї.

Прогноз

Букмекерська контора GGBET надає невелику перевагу гостям. Сороки виглядають симпатично - ставимо на те, що вони виграють із форою 0 (коефіцієнт - 1.66).

Прогноз Sport.ua
Борнмут
25 серпня 2024 -
16:00
Ньюкасл
Перемога Ньюкасла з форою 0 1.66 Зробити ставку
Микола Степанов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 25 серпня 2024, 09:41 2

Через 5 років у рингу повернувся Браянт Дженнінгс

Коментарі