Легенда МЮ назвав умови, за яких Зінченко буде фантастичним в АПЛ

Гарі Невілл – про українського гравця лондонського «Арсенала»

Колишній захисник англійського «Манчестер Юнайтед» Гарі Невілл висловив думкою про значущість українця Олександра Зінченка для лондонського «Арсенала», кольори якого він захищає з літа 2022 року.

«У двох матчах проти «Астон Вілли» минулого сезону позиція лівого захисника була проблемою. Ми бачили, що зробив «Сіті» в останніх 10 матчах сезону, внесок Йошко Гвардіола з позиції лівого захисника був неймовірним. Не тільки із захисного погляду, а й з атакувального - його сила, міць, зріст. Артета відреагував на це.

Він знає, що повертається Тімбер, але в нього теж є Калафьорі. Це великий, потужний, сильний хлопець, який може зіграти на різних позиціях. Тому це певна відповідь на те, що йому було потрібно в минулому сезоні.

Мені подобається те, що зробив Тімбер, він уважно стежив за Леоном Бейлі. З ним важко грати, але Тімбер був упевнений під час володіння м'ячем, він мав гарний вигляд, виходячи в півзахист, і також виконував роботу, яку виконує Зінченко. Коли Калафьорі вийшов на поле, він здавався дуже сильним і готовим до бою. У нього є цей дух.

Зінченко буде й надалі відігравати свою роль проти останніх 6 або 10 команд, коли в тебе багато володіння вдома, і ти повинен просувати м'яч через вузькі коридори. Зінченко буде фантастичним у цих матчах.

Але коли ти справді граєш проти топ-команди і маєш зберегти ворота «сухими», і вам потрібен хтось на задній стійці, хто може захищатися, коли вам потрібна важка артилерія, то вам потрібні Тімбер і Калафьорі. У Артети вони є», - розповів Невілл.

Раніше Олександр Зінченко зізнався, чим пожертвував у дитинстві заради футболу.

Юрій Остроумов Джерело: Sky Sports
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 25 серпня 2024, 07:05 23

Визнання отримав Лев Яшин

Коментарі