Леоненко детально розібрав усі голи Олександрії в матчі з Шахтарем

Фахівець назвав винних у пропущених голах

Колишній нападник «Динамо», а нині відомий експерт Віктор Леоненко назвав винних у всіх чотирьох пропущених голах «Шахтаря» в матчі проти «Олександрії» (3:4).

- «Шахтар» пропустив чотири голи від «Олександрії»! Як таке сталося?
- Я зараз розберу голи «Олександрії», і ви все зрозумієте.

У першому голі Філіппова винен Пушич! Тут потрібно Срні зателефонувати і сказати, щоб купив граблі і подарував Пушичу. Чому? Тому що через вихід з оборони через пас «Шахтар» уже багато голів пропустив. Якщо ще один так собі привезуть, то сміятися вже будуть усі. Але Філіппов молодець, що скористався помилкою і добре виконав.

- Другий гол Калюжного.
- Судаков і Сікан не відбирають, плюс вони стояли не там, де потрібно. Судаков спочатку побіг до кута карного майданчика, а потім не встиг до Калюжного. Сікан теж не встиг. Калюжного вітаю з красивим голом - не всі в «дев'ятку» влучають! Гол красивий, але це теж везіння.

- Третій гол. Рука Бондаря і пенальті у виконанні Філіппова.
- Бондар, напевно, воротарем хотів у дитинстві бути, що руками у своєму штрафному грає. Але такі пенальті не завжди дають. Ось Михавко теж грав рукою на початку матчу проти «Зальцбурга», але там арбітр не дав пенальті. Тут усе залежить від рефері.

- Четвертий гол Філіппова.
- «Шахтар» побіг відіграватися всією командою і припустився грубої помилки. Я такого ще не бачив - щоб нікого не було в центрі! Це знову-таки свідчить про відсутність зіграності та класу у гравців «Шахтаря», тому вони й мучаться. Я ще розумію, коли на 90+ хвилині всі біжать уперед разом із воротарем, але не на 56-й!

Відео голів та огляд

Володимир Клепач Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Водні види | 25 серпня 2024, 10:42 8

Людмила знову найкраща у світі

Коментарі