Маркевич розповів про своє ставлення до нинішніх Карпат після звільнення

Тренер – про колишню команду

Колишній головний тренер львівських «Карпат» Мирон Маркевич розповів про те, чи слідкує й надалі за командою після свого звільнення, яке відбулося місяць тому.

- Трохи більше місяця, після вашого відходу з посади головного тренера львівських «Карпат» ви перебуваєте у творчій відпустці. За виступами команди стежите?

- Звичайно! Я з 1963 року вболіваю за «Карпати» і ніколи не пропускав жодної гри команди. А тим більше що неодноразово її тренував. І я ще раз скажу, що дуже радий тому, що зі мною львівська команда повернулася до Прем'єр-ліги. Абсолютно ніяких відчуттів з мого боку немає. Бажаю «Карпатам» успіху.

- Як проводите час після звільнення?

- Зараз перебуваю в Харкові, в одному з моїх улюблених міст. Другий день насолоджуюся його футбольною атмосферою, згадуючи хороші роки, проведені в «Металісті». Сьогодні був присутній на матчі за перше місце в першості Харкова, де нагороджував футболістів. Дещо привіз нашим хлопцям, які перебувають на Сході країни.

Завтра братиму участь у турнірі ветеранів у Шарівці. До речі, команда «Шарівка» виграла сьогодні чемпіонат міста, з чим вітаю президента клубу Віктора Войтенка, який є моїм хорошим товаришем. Деякий час ще буду в Харкові, адже тут у мене тільки позитив, - зізнався Маркевич.

Як відомо, «Карпати» розірвали відносини з Мироном Маркевичем після сезону-2024/2025 згідно із взаємною домовленістю.

Юрій Остроумов Джерело: UA-Football
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 24 серпня 2024, 14:56 635

Команда Пушича вигравала 2:0 станом на початок 26 хвилини

Коментарі