ФОТО. Шевченко відвідав Харків. Чим вражений президент УАФ?

Андрій Шевченко відвідав одне з тренувань з мінної безпеки

У День Державного прапора України президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко відвідав Харків, який відзначав день міста.

У насиченій програмі візиту очільника УАФ була зустріч із представниками місцевої асоціації футболу та членами Виконкому ХОАФ, головою Харківської ОДА Олегом Синєгубовим.

Також Андрій Шевченко відвідав одне з тренувань із мінної безпеки, які організовуються за підтримки Державного департаменту США та міжнародної організації Spirit of Soccer. Усі 35 дітей, які брали в ньому участь, отримали на згадку про зустріч із легендою українського футболу м'ячі та фотографії.

Зустрівся керівник УАФ також із двома 15-річними хлопцями, Іваном та Артуром, які постраждали внаслідок російського обстрілу Салтівського району Харкова 8 травня.

Андрій Шевченко: «Попри травми, вони не втрачають сили духу, чим сильно вразили мене. Харківʼяни - непоборна сила міста! Українська асоціація футболу допоможе хлопцям із реабілітацією та протезуванням, щоб вони могли поїхати на матчі національної збірної України».

ФОТО. Андрій Шевченко відвідав Харків

Микола Степанов Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 24 серпня 2024, 22:39 0

Колишній гравець Олександрії оцінив сенсацію в матчі 3-го туру УПЛ

Коментарі