Астон Вілла – Арсенал. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий матч – 24 серпня о 19:30

24 серпня на стадіоні Вілла Парк у Бірмінгемі пройде матч 2-го туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому Астон Вілла зустрінеться з Арсеналом. Поєдинок розпочнеться о 19:30 за київським часом.

Астон Вілла

Команда Астон Вілла довго не могла підтвердити амбіції реальними наслідками. Та й не так давно в основному за рахунок генія Гріліша вдалося вибратися з Чемпіоншипу. Але рецепт успіху виявився простим: повернути на Туманний Альбіон Унаї Емері. Вже у першому сезоні, прийшовши наприкінці осені, іспанець підняв нових підопічних на сьоме місце. А минулого розіграшу, паралельно затримавшись надовго в Лізі конференцій, представник Бірмінгема виграв суперечку в Тоттенхема за четверте місце.

Тож улітку тут готувалися до фактичного дебюту у Лізі чемпіонів. Причому без Діабі, дуже вже багато за нього виклали саудити. Нічого, отримані за нього 60 мільйонів євро пішли на Амаду Онана, також викупили Арчера, повернули Філоджин-Байденса, підписали Матсена. Були й інші саги - скільки тяглися переговори навколо Жоау Фелікса! Стартуючи в матчі з Вест Хемом на виїзді, Астон Вілла зуміла вирвати перемогу 2:1 за рахунок м'яча на 79-й хвилині.

Арсенал

Клуб Арсенал таки недарма розпрощався з Емері. Саме його наступник, інший іспанець, Мікель Артета, зрештою зробив каноніром справжнім грандом. Хоча прощали і терпіли у Лондоні Мікеля довше, ніж Унаї. Але, головне, зараз він створив у столиці силу, що всерйоз кидала виклик Манчестер Сіті і позаминулому, і минулого сезону. Щоправда, все одно сильнішими виявлялися, зовсім ненабагато, містяни.

Цього літа посилення Арсеналу було зовсім точкове: оборону зміцнили Калафьорі, причому його використовуватимуть, швидше за все, на проблемному лівому фланзі. Але, з іншого боку, відверто забуксували переговори про Меріно, центрхава з Іспанії, а бомбардира всерйоз і не намагалися підписати. У грі Арсенала з Вулверхемптоном все вирішили Сака та Хаверц, які асистували один одному (2:0).

Статистика особистих зустрічей

У канонірів було 4 перемоги поспіль у особистих матчах. Але минулого сезону вони взагалі не набрали очок з вілланами - тут і втратили шанси на титул в АПЛ.

Прогноз

Букмекерська контора GGBET очікує на перемогу гостей з Лондона. Але тут і суперник непоганий - ставимо на тотал більше 2.5 голів (коефіцієнт - 1.73).

Прогноз Sport.ua
Астон Вілла
24 серпня 2024 -
19:30
Арсенал
Тотал більше 2.5 1.73 Зробити ставку
Микола Степанов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 24 серпня 2024, 10:28 29

Президент «Шахтаря» вдячний всім, хто наближає перемогу України