Манчестер Сіті – Іпсвіч Таун. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий матч – 24 серпня о 17:00

24 серпня на стадіоні Етіхад у Манчестері пройде матч 2-го туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому Манчестер Сіті зустрінеться з Іпсвіч Таун. Поєдинок розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Манчестер Сіті

Команда Манчестер Сіті у 2023 році вийшла на пік, вигравши требл. Наступного сезону додалися нові трофеї до колекції - Суперкубок УЄФА та титул клубного чемпіона світу. Але при цьому було зроблено крок назад, з поразкою у фіналі Кубка і вильотом з Ліги чемпіонів, де по пенальті Ман Сіті програв Реалу. В АПЛ цього разу вдалося відірватися від Арсеналу лише на 2 очки.

Здавалося б, після таких дзвіночків Гвардіола вимагатиме посилити склад. Але клуб натомість підписав лише Савіо Морейра, і лише після відходу Альвареса гранд почав розглядати варіанти. А поки що все більше довіри молоді типу Бобба - а він травмувався, причому важко, з переломом. І за допомогою молоді Ман Сіті взяв Суперкубок Англії за підсумками затяжної серії пенальті. У 1-му турі Ман Сіті з Челсі впорався куди впевненіше, оформивши гросмейстерські 2:0.

Іпсвіч Таун

Клуб Іпсвіч Таун лише два з хвостиком роки тому бовтався в Лізі 1. Але його молодий менеджер Кіран Маккенна зробив щось неймовірне: скромна, нехай і іменита в історичному плані, команда в сезоні 2023/24 транзитом пройшла Чемпіоншип, на пару з Лестером завоювавши пряме підвищення у класі, при тому, що була там новачком і не особливо котирувалася.

Наразі трактористи вважаються андердогом АПЛ, незважаючи на спроби посилити склад. Найдорожче, під 18 мільйонів євро, коштував куплений у Сіті Рорі Делап. У Прем'єр-лізі колектив, що повернувся після довгої паузи, відразу почав з серйозного тесту - приймав Ліверпуль. І протримався повну годину, але потім Салах голом та передачею вирішив результат дуелі (2:0).

Статистика особистих зустрічей

Востаннє команди між собою грали аж 2002 року, та й то в кубку. Тоді містяни перемогли на виїзді.

Прогноз

Букмекерська контора GGBET не вірить у гостей. Чемпіон проти новачка, ще й на своєму полі, має вигравати з форою -2,5 голів (коефіцієнт - 1,76)

.

Прогноз Sport.ua
Манчестер Сіті
24 серпня 2024 -
17:00
Іпсвіч Таун
Перемога Ман Сіті з форою -2.5 1.76 Зробити ставку
Микола Степанов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 24 серпня 2024, 11:30 77

Перед очним протистоянням суперники перебувають на чолі турнірної таблиці Прем'єр-Ліги