Барселона – Атлетік. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий матч – 24 серпня о 20:00

24 серпня на Естаді Олімпіко у Барселоні пройде матч 2-го туру чемпіонату Іспанії, у якому Барселона зустрінеться з Атлетіком. Поєдинок розпочнеться о 20:00 за київським часом.

Барселона

Команда Барселона намагалася досягти успіху за рецептом раннього Гвардіоли, коли місцева легенда як гравець стає культовим та успішним тренером. Але зусиль Хаві виявилося достатньо лише для того, щоб виграти у 2023 році Суперкубок та Ла Лігу. А в минулій темпораді не було жодного трофею, і цю сторінку для топ-клубу перевернуто. Тепер Жоана Лапорту, можливо, косплеїт тріумфальний Реал, заманивши до себе успішного і досвідченого іноземного наставника - Хансі Фліка.

Все літнє посилення складу Барселони звелося до повернення Дані Ольмо, і ще треба вигадати, як його зареєструвати - вже пожертвували Гюндоганом. Дебютував офіційно Хансі виїзним матчем проти Валенсії. І, за іронією, виграв за рахунок дубля екс-гравця Баварії - досвідченого Левандовськи (2:1).

Атлетік

Клуб Атлетік Більбао отримав свою вигоду від проблем та рішень синьо-гранатових. Наприклад, Ернесто Вальверде вказали на двері в Каталонії, і той повернувся до Більбао. І, витративши на це два роки, створив тут проект, який боровся за четверте місце і виграв після паузи рівно у 40 років Кубок Іспанії. До речі, саме гонка за Копа дель Рей, здається, завадила Атлетіку на фінішній прямій у Прімері та не дала остаточно витіснити з топ-4 Атлетіко.

Тож баски залишилися без Ліги чемпіонів. Але з Ніко Вільямсом, якого так і не змогли заманити до складу синьо-гранатових, хоча дуже цікавилися молодим чемпіоном Європи. Залишилися всі найкращі, більше того, є досить цікаве посилення - з Браги переїхав Джало. Стартуючи вдома з Хетафе, Атлетік досить швидко відкрив рахунок, але закінчив матч внічию (1:1).

Статистика особистих зустрічей

Барса, яка нещодавно виграла 4 рази поспіль, спочатку поступилася в Кубку в екстратаймі, а потім не забила в Прімері, закінчивши матч з рахунком 0:0 у березні.

Прогноз

Букмекерська контора GGBET не вірить, що гості з Більбао зачепляться за очки. Ставимо на те, що виграє Барселона (коефіцієнт - 1.64).

Прогноз Sport.ua
Барселона
24 серпня 2024 -
20:00
Атлетік Більбао
Перемога Барселони 1.64 Зробити ставку
Микола Степанов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 серпня 2024, 23:37 5

Перший матч 1-го туру чемпіонату Німеччини порадував глядачів 5 м'ячами