НОНІКАШВІЛІ: «Я добре знаю головного тренера ЛНЗ – Андреса Карраско»

Грузинський новачок ЛНЗ розповів про роки, проведені в Іберії

Грузинський новачок черкаського ЛНЗ Шота Нонікашвілі дав інтерв'ю клубній прес-службі.

Хавбек розповів про роки, проведені в Іберії та робочі стосунки з Андресом Карраско, головним тренером черкаського клубу.

Шота Нонікашвілі: «Почуваюся добре. Була довга дорога, але мені все сподобалося. Дякую за теплий прийом.

Моя кар'єра почалася з 5 років. Команда називалася Міміно. Потім була академія Динамо Тбілісі. Остання команда була Іберія. Там я провів 11 років, і ось я тут.

Було важко піти, бо я провів там 11 років. Це була велика родина, чудові люди, чудові футболісти. Важко, але це футбол. Я готовий до нових викликів, тому я тут.

Мені сказали, що ЛНЗ - це команда з великим потенціалом та великими цілями. Тут головний тренер Андрес Карраско. Я добре знаю його, у нас хороші стосунки та спогади, бо ми разом були в Динамо Тбілісі та Іберії.

Ми з Андресом говорили про цілі, він сказав, чого він хоче. У нас обох великі амбіції, тож ми готові. Він розповів про тактику, що зараз потрібно команді та як грає наша команда. Так, я готовий до гри у понеділок, бо народився готовим».

23-річний центральний півзахисник перейшов до ЛНЗ у статусі найкращого бомбардира «Іберії 1999» у поточному сезоні. За 17 матчів він забив 8 голів.

Шота Нонікашвілі народився 10 січня 2001 року в Тбілісі. Півзахисник, робоча нога: ліва. Зріст: 187 см, вага: 78 кг. Попередній клуб - Іберія 1999 (Грузія).

Микола Степанов Джерело: ФК ЛНЗ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 серпня 2024, 17:03 16

У Яни Суркіс та Крістіана Біловара буде спільна дитина