ГОЛОДЮК: Це дуже відповідальна місія. Львів для мене – другий дім»

Новий коуч Карпат U-19 розповів про свою ціль у ролі наставника юнаків

Новий коуч Карпат U-19 Олег Голодюк розповів про свою ціль у ролі старшого тренера юнацької команди левів:

«Для мене це дуже відповідальна місія, адже це Карпати. Моя тренерська мрія здійснилась. Я вдячний за довіру керівництву клубу - тепер все залежатиме від мене та гравців. Ми намагатимемося зробити все можливе для того, щоб більшість футболістів юнацької команди опинилась в основі зелено-білих.

Я бачу, що в Карпатах є можливість для розвитку і нагода попрацювати з талановитими хлопцями. Не так важливо - це чемпіонат України U-19 чи УПЛ. Найважливіше - працювати та вдосконалювати себе. Помітно, що у них великий потенціал і на них очікує перспективне майбутнє, якщо вони будуть сумлінно виконувати свої обов'язки. У цьому ми їм допоможемо.

Я народився у Вараші на Рівненщині, однак Львів для мене - другий дім. Працювати в Карпатах - це не просто робота, а обов'язок. Я хочу використати цей шанс. Із головним тренером Карпат Владиславом Лупашком ми зустрічалися на клубній базі. В основній команді дуже відкритий тренерський штаб. Вони максимально доступні. Я впевнений, що комунікація буде на найвищому рівні.

Мій тренерський штаб перебуває у процесі формування. У роботі мені допомагатимуть Денис Кожанов та Андрій Сапуга. Денис працював з цими хлопцями і маю визнати - вони перебувають у відмінній формі. Без нього мене б тут не було. Варто подякувати Денисові за те, що тримав футболістів у тонусі. Вони готові до чемпіонату. Головне завдання, щоб ці хлопці у майбутньому виступали у першій команді. Звичайно, що результат теж матиме значення - прагнемо перемагати у кожній грі».

Микола Степанов Джерело: ФК Карпати Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 серпня 2024, 12:18 4

Андрій Русол офіційно приступив до виконання своїх обов'язків