ВІДЕО. Три голи за 10 хвилин. Динамо розгромило Ворсклу в матчі ЧУ U-19

Дубль оформив Андрій Маткевич, також відзначився Іван Андрейко

У п'ятницю, 23 серпня, команда «Динамо» U-19 провела матч 4-го туру чемпіонату України серед юнацьких команд. Підопічні Ігоря Костюка зустрілися із полтавською «Ворсклою» U-19.

Після трьох виїзних поєдинків українська команда провела цей матч вдома, він пройшов на полі НТБ «Динамо» у Віті-Литовській. Динамівці впевнено розпочали матч та вже до 12-ї хвилини вели у рахунку 3:0, створивши собі комфортну перевагу.

Спочатку Маткевич після закидання Андрейка прийняв м'яч та поцілив у ворота з лінії воротарського майданчика - 1:0. Надалі динамівці продовжили володіти ініціативою та незабаром збільшили свою перевагу. Осипенко розігнав атаку в центрі поля, віддав лівіше на Дикого - з його ударом впорався воротар, але на добиванні першим опинився Андрейко та пострілом із правого кута воротарського майданчика подвоїв перевагу своєї команди - 2:0.

До фінального свистка глядачі забитих м'ячів більше не побачили, тож у підсумку 3:0 - впевнена перемога «біло-синіх». Наступний поєдинок у юнацькій першості «Динамо» U19 проведе вдома - у рамках 5-го туру київська команда прийматиме черкаський ЛНЗ.

Чемпіонат України U-19

4-й тур. 23.08.2024. Віта-Литовська. НТБ «Динамо»

Динамо Київ - Ворскла Полтава - 3:0 (3:0)

Голи: Андрій Маткевич, 2, 12, Іван Андрейко, 10

Турнірна таблиця

Відеоогляд матчу

Відеозапис матчу

Микола Степанов Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 серпня 2024, 20:50 5

Попереднім клубом форварда було житомирське «Полісся»

Коментарі