Богачук назвав найбільш переоціненого боксера в рейтингу Р4Р

Сергій шокований тим, як Теренс Кроуфорд відбоксував проти Ісраїла Мадримова

Колишній тимчасовий чемпіон WBC у першій середній вазі українець Сергій Богачук (24-2, 23 КО) поставив під сумнів статус одного з лідерів рейтингу Р4Р - американця Теренса Кроуфорда (41-0, 31 КО).

Богачук також не впевнений, що судді правильно розібралися в поєдинку між Кроуфордом і чемпіоном WBA Ісраїлом Мадримовим з Узбекистану.

«Кажу ж, Теренса сильно переоцінили! Адже він взагалі нічого Мадримову не зробив. Вважаю, що Мадримов виграв цей бій. Він конкретно показав, хто такий Кроуфорд. Теренс може добре боксувати з мексами, з такими, які постійно лізуть уперед. І тут виходить Мадримов, і давай працювати «по школі»: ніжки, висмикування, джеби. Вважаю, що Теренса так уже піднесли, що... А він вийшов - і нічого не показав! Якщо він буде точно таким же з Канело, то той його просто приб'є!»

Незважаючи на це, Богачук все ж допускає, що Кроуфорд може взяти ще один титул у цій вазі: «Навіть не знаю... Є якась імовірність... Це хороший боєць. Він може взяти ще титули, але не всі. Тут усе залежить від того, як його будуть вести. Я не кажу, що це поганий боєць. Кажу, що не настільки крутий, як про це всі говорять. Його занадто піднесли. А завдяки Мадримову тепер усі побачили, що з Кроуфордом можна боксувати, що в нього можна вигравати. Думаю, його ринкова вартість впала. А в Мадримова навпаки», - сказав Богачук.

Володимир Клепач Джерело: vringe.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 серпня 2024, 11:19 8

Також у відео взяли участь Віталій Миколенко, Ілля Забарний та Єгор Ярмолюк