Тренери постраждали у ДТП. Скала відмовилася перенести матч із Ужгородом

Жахлива аварія сталася з автобусом команди Другої ліги тиждень тому

Жахлива аварія спіткала команду Другої ліги «Ужгород» тиждень тому. Футбольний журналіст Ігор Бурбас розповів про наслідки ДТП:

«В мікроавтобусі тоді постраждав увесь тренерський, медичний і адміністративний штаб закарпатського клубу. У всіх - струс мозку, в головного коуча - зламаний ніс, а лікаря команди прооперували. Увесь тиждень колектив працював за повної відсутності тренерського та медичного штабу, інколи - навіть під керівництвом одного зі своїх гравців.

У зв'язку з цим клуб неодноразово звертався до найближчого суперника - «Скали» (Стрий) - із проханням перенести матч Другої ліги на будь-яку іншу дату. Але щоразу отримував відмову. Переносити гру там не захотіли, посилаючись на важливий тижневий цикл підготовки.

ПФЛ в даній ситуації безсила, адже перенесення гри можливе лише зі згоди обох сторін. Якщо випадок із ФК «Ужгород» не підпадає під поняття форс-мажору, то, як на мене, в цій ситуації комусь просто бракує звичайнісінької людяності. Або ж, висловлюючись спортивною мовою, елементарного прояву фейр-плей».

Микола Степанов Джерело: Ігор Бурбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 серпня 2024, 00:55 3

За словами коуча, помилки пов'язані не з якістю, а з нечітким прийняттям рішень

Коментарі