КУРТУА: «Не повернуся до збірної Бельгії, доки її очолює Тедеско»

Воротар чекає зміни тренера

Воротар мадридського «Реала» та збірної Бельгії Тібо Куртуа звернувся до вболівальників та повідомив, що призупиняє виступи за національну команду через конфлікт з головним тренером Доменіко Тедеско, але повернеться у випадку зміни тренера.

«Хочу звернутися до бельгійських уболівальників і вболівальників нашої збірної.

Я відчуваю величезну любов і гордість представляти свою країну на полі, а також кожного з вас, хто вболіває за «червоних дияволів». Я мав за честь носити національну футболку. Навіть у найсміливіших мріях я не міг уявити, що зможу зробити це більше 100 разів. На жаль, після подій із тренером і після довгих роздумів я вирішив не повертатися до збірної Бельгії під його керівництвом. У цьому питанні я приймаю свою частку відповідальності.

Проте якщо чекати довше, моя недовіра до нього не сприяла б підтриманню необхідної атмосфери сердечності. Федерація, з якою я мав декілька дискусій, погоджується з моєю позицією та причинами, які спонукали мене прийняти це болісне, але послідовне рішення.

Я шкодую, що, можливо, розчарував деяких уболівальників, але я переконаний, що це найкращий спосіб дій для Бельгії, оскільки він завершує дебати та дозволяє команді зосередитися на досягненні своїх цілей. Дякуємо за вашу непохитну підтримку, любов і розуміння», - написав Куртуа.

Через конфлікт з Тедеско Куртуа пропустив Євро-2024.

Сергій Рип'юк Джерело: X (Twitter)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 22 серпня 2024, 11:55 76

Валерій Василенко – про поразку «біло-синіх» у Любліні

Коментарі