Валерій ІВАЩЕНКО: «Ми ж не шукаємо легких шляхів»

Головний тренер «Оболоні» розповів про перемогу над «Колосом» в Кубку України

Головний тренер київської «Оболоні» Валерій Іващенко прокоментував перемогу «пивоварів» в матчі третього попереднього раунду Кубку України над ковалівським «Колосом» (0:0, пен. 5:4).

- Сьогодні була досить емоційна гра. Ваш тренерський штаб досить емоційно сприймав цю гру. Взагалі, які Ваші емоції щодо сьогоднішнього матчу?

- По-перше, хлопців вітаю з перемогою. Довгоочікувана перемога. Враховуючи історію наших стосунків з «Колосом», матчі завжди закінчуються внічию. Символічно, що сьогоднішній матч закінчився серією пенальті, і тільки в Кубку так можна було все вирішити.

Ми пройшли далі. Потрібно готуватися до чемпіонату. Зараз емоції трохи стихнуть і потрібно думати про наступну зустріч.

- А що Ви сказали своїй команді після завершення?

- Молодці, бійці. Так, звісно, були хороші моменти в грі. Потрібно було забивати та не доводити до серії пенальті. Ми ж не шукаємо легких шляхів. Тому доводиться, як президент сказав, через терни до зірок.

- Сьогодні було досить багато травмованих гравців після матчу. Які плани у Вас на підготовку команди до чемпіонату?

- Потрібно зараз встановити, які пошкодження у нас є. Добре відновитися після цієї гри. Це така гра кубкова, емоційна. У нас всі гри емоційні. Але не так багато часу до наступної гри. Потрібно хлопців і психологічно, і фізично відновити, добре підготуватися до «Полісся».

Сергій Рип'юк Джерело: ФК Оболонь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 серпня 2024, 05:51 1

Дивіться відеоогляд першого матчу 4-го раунду кваліфікації Ліги конференцій