ПОЗДЄЄВ: «Емоції вийшли на перший план, про конструктив нема що говорити»

Тренер ковалівського «Колоса» прокоментував виліт з Кубку України

Головний тренер ковалівського «Колоса» Олександр Поздєєв прокоментував поразку в Кубку України від «Оболоні» в серії пенальті (0:0, пен. 4:5).

«Я, по-перше, дуже вдячний хлопцям за гру. Емоційно, фізично вони віддали навіть більше, ніж максимум, мені так здається. У нас будується колектив і сьогодні, на мій погляд, був дуже великий крок для дуже міцного та єдиного колективу.

Сама гра була дуже емоційна. Якщо казати суто про футбол, про конструктив, то сьогодні емоції вийшли на перший план. І для нас всіх ця гра була дуже важлива для єднання, і вона вийшла така емоційна, про конструктив важко сьогодні говорити.

Роман Мисак дебютував, він молодець, дуже класний характер. Він дуже багато працює на тренуваннях, і все логічно.

Хлопцям в роздягальні я подякував, але вони спустошені, вони дуже хотіли виграти. Для нас це була дуже важлива гра, але життя продовжується і футбол продовжується. В понеділок вже гра чемпіонату проти «Вереса» і наша задача - відновитися емоційно, тому що хлопці дуже багато сил віддали. Але на сьогодні такий наш шлях і, напевно, його потрібно пройти, щоб стати сильними», - сказав Поздєєв.

Сергій Рип'юк Джерело: ФК Колос
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 22 серпня 2024, 19:51 2

Уперше в історії одразу три українки потрапили до посіву