Олег ШАНДРУК: «Наші два швидкі м’ячі стали ключовими у грі»

Тренер «Вереса» прокоментував перемогу над «Металістом 1925» у Кубку України

Виконуючий обов'язки головного тренера рівненського «Вереса» Олег Шандрук прокоментував переможний матч проти харківського «Металіста 1925» (4:0) в третьму попередньому раунді Кубку України.

«Металіст 1925» - дуже кваліфікована команда. Якби до гри хтось сказав, що результат буде таким - в це б важко вірилося. Але хлопці - молодці. Напевно, на хід гри вплинули і наші два швидкі м'ячі. Також хвилин п'ятнадцять на старті другого тайму нам довелося перетерпіти, занадто низько сіли в оборону. Але після замін ми вирівняли гру і забили ще двічі. Тому перемогли сьогодні заслужено.

Для нас зараз кожна гра важлива. Ми недобрали своїх очок у чемпіонаті, навіть попри непростий календар. Ця перемога була необхідною у психологічному плані. Тому ми серйозно налаштовувалися. І важливо було обіграти якісного суперника.

Наші два швидкі м'ячі стали ключовими у грі. Це великий бонус. Відчули впевненість, збили запал суперника. А в другому таймі було важливо витерпіти, не пропустити і знайти свої шанси. Що і сталося», - сказав Шандрук.

Сергій Рип'юк Джерело: ФК Верес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 серпня 2024, 04:23 0

Дивіться відеоогляд матчу 3-го попереднього раунду Кубка України