Енцо МАРЕСКА: «Останні десять хвилин ми трохи грали з вогнем»

Головний тренер «Челсі» розповів про перемогу над «Серветтом»

Головний тренер лондонського «Челсі» Енцо Мареска прокоментував першу гру раунду плей-оф Ліги конференцій, в якій його команда здолала «Серветт» (2:0).

«Важливо було виграти гру і провести сухий матч.

Ми зробили дев'ять замін, у нас були такі гравці, як Ренато [Вейга], Аксель [Дісасі], Педро [Нето], навіть Марк [Гію], Філіп [Йоргенсен]. Було багато хороших речей.

У деякі моменти мені дуже подобалася команда, з м'ячем і без нього, особливо на початку гри. Ми були дуже агресивними і створили кілька моментів. Другий тайм ми почали так само, агресивно з м'ячем і без нього. Ми грали дуже добре, але були також моменти, з якими ми могли краще керувати, але це нормально.

Останні десять хвилин ми трохи грали з вогнем. Я трохи хвилювався. Ми могли провести гру по-іншому. Я очікував цього, тому що ми перебуваємо в моменті, коли ми щось вивчаємо.

У деякі моменти намір утримати м'яч є правильним, особливо коли ви ведете з рахунком 2:0, але часом це погано. Ми намагалися контролювати м'яч в останні 10-15 хвилин на нашій стороні поля, нам потрібно робити те саме на протилежній стороні поля. Ми не поступилися, але з цього можемо повчитися.

Всім їм потрібно більше часу, щоб краще пізнати систему. Сьогоднішній вечір також був непростим з точки зору фізичного стану для декого.

Коул Палмер щось відчув, але виглядає добре. Вони вже перевірили його, він виглядає добре, сподіваюся, це не проблема, і він може бути готовий до недільної гри».

Мені дуже подобається Ноні Мадуеке. Єдина проблема з Ноні полягає в тому, що він повинен розуміти, що він повинен бути послідовним протягом тижня, кожного тренування, кожного тренування, кожного тренування, але він хороший гравець, і йому все добре, відколи він почав працювати з нами. Він такий гравець, який мені подобається.

У нас так багато ігор, і якщо не сьогодні, то наступного тижня. Єдине, що йому потрібно вдосконалювати, - це бути послідовним щодня, наполегливо працювати, і тоді він точно отримає хвилини.

Гію? Я сказав йому, що він, напевно, не любить легкі цілі, він любить складні! Для мене це нормально, він дуже молодий, 2006 року народження, наймолодший у складі. Те, як він працює з м'ячем, як він багато бігає, як він пресингує, означає, що він точно заб'є», - сказав Мареска.

Сергій Рип'юк Джерело: ФК Челсі
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 серпня 2024, 04:59 0

Дивіться відеоогляд матчу 3-го попереднього раунду Кубка України