Олександр БАБИЧ: «Цей поєдинок був для молодих гравців насамперед»

Головний тренер «Чорноморця» прокоментував кубковий матч проти «Карпат»

Головний тренер «Чорноморця» Олександр Бабич прокоментував кубковий матч проти «Карпат»:

- По-перше, вітаю «Карпати» з перемогою! Ми розуміли, що більшість ігрового часу гратимемо від оборони. Усвідомлювали те, що львів'яни будуть домінувати. Десь нам не вистачило глибини складу на весь матч. За всієї поваги до «Карпат», я вважаю, що другий та третій м'ячі ми пропустили дуже легко. Звичайно, що у «зелено-білих» були моменти, але ось ці два голи були дитячими. Ми розуміємо, над чим нам треба працювати. Цей поєдинок був для молодих гравців насамперед. Вони мали можливість відчути цей рівень футболу. Якщо футболісти правильно проаналізують цю гру, то вони будуть рости. Ми не опускаємо голови та рухатимемося далі. Готуємось до наступного матчу УПЛ.

- Сьогодні до Львова приїхав не основний склад «Чорноморця». Ви дали можливість зіграти тим гравцям, які отримують менше ігрової практики в чемпіонаті?

- Насамперед - так. Крім того, у нас є певні проблеми з гравцями. У когось зі здоров'ям, хтось не міг їхати автобусом у таку далеку дорогу протягом 12 годин в один бік. Залишили хлопців в Одесі. Я можу сказати, що ми з великою повагою поставились до «Карпат». Ми могли відправити і дубль, і тренерів молодіжної команди, але ми приїхали, щоб підтримати наших хлопців і додати їм впевненості. Цей матч дав нам багато інформації, як позитивної, так і негативної.

Олексій Тіньков Джерело: ФК Чорноморець
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 22 серпня 2024, 22:59 0

Дивіться відеоогляд першого матчу 4-го раунду кваліфікації Ліги конференцій

Коментарі