Михавко розповів, що не вдалося Динамо в матчі із Зальцбургом

Захисник киян – про першу гру з австрійським клубом

Захисник «Динамо» Тарас Михавко поділився враженнями від першого поєдинку раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів проти австрійського «Зальцбурга» (0:2):

«Прикро, що пропустили, хоча могли забивати, у нас теж були хороші моменти. Але, на жаль, такий результат. Тим не менш, не опускаємо руки, тому що є ще матч-відповідь, будемо готуватися, аналізувати припущені помилки, і все буде добре. Це лише перший тайм у нашому протистоянні з «Зальцбургом», другий матч буде в Австрії. Підійдемо до нього в хорошому настрої, проаналізуємо все та будемо грати.

У «Зальцбурга» хороша команда, вони тримали темп і було нелегко. Але ми знали, що так буде, оскільки це матч плей-оф Ліги чемпіонів, і тут всі команди хорошого рівня. Тож, ми готувалися, але, на жаль, так сталося, що пропустили прикрий м'яч у першому таймі, і це, звісно, вплинуло на нас. Рук не опускали, хотіли забити, і на другий тайм виходили з думками, що потрібно забивати й як мінімум зрівнювати рахунок. Але вийшло так, що призначили пенальті у наші ворота, і це знову вдарило по нас у психологічному плані. Тим не менш, усе одно хотіли забити гол, прагнули до цього, але, на жаль, не вдалося. Думаю, у нас ще все попереду, є матч-відповідь, тому будемо прагнути здобути позитивний результат для себе», - розповів Михавко.

Раніше відомий експерт назвав причини поразки «Динамо» від «Зальцбурга».

Юрій Остроумов Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 22 серпня 2024, 17:11 0

Рауль Белланова залишив «Торіно»

Коментарі