Соболенко розповіла, чому продовжила грати після смерті колишнього хлопця

Через кілька днів після того, що сталося, Аріна вже виступила в Маямі

Друга ракетка світу Аріна Соболенко зізналася, що рішення продовжувати грати турніри після смерті свого колишнього бойфренда Костянтина Кольцова було не найвдалішим.

«Коли я втратила батька, теніс допоміг мені пережити цю важку втрату. Тому в той момент [після смерті Кольцова] я подумала, що повинна продовжувати грати, продовжувати займатися своєю справою, щоб відокремити особисте життя від кар'єри.

Але в підсумку в мене були великі проблеми зі здоров'ям, тому що я не зупинялася. Це було дуже емоційно і дуже напружено, і в той момент це завдало шкоди моєму психічному здоров'ю.

Напевно, зараз, озираючись назад, я б сказала, що найкращим рішенням було б зупинитися, перезавантажитися і почати все заново. Але я зробила те, що зробила. Зрештою, я поплатилася за своє рішення, але я дуже рада, що в моєму житті є теніс, і він справді допоміг мені пройти через усе і стати сильнішою», - сказала Аріна.

Зазначимо, що Кольцов випав з балкона готелю St. Regis Bal Harbour Resort у Маямі та розбився на смерть. Через кілька днів після його смерті Соболенко виступила на турнірі WTA 1000 у Маямі.

Володимир Клепач Джерело: The Guardian
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 21 серпня 2024, 23:59 5

Дивіться відеоогляд першого матчу 4-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів

Коментарі