Богачук назвав помилку Ортіса, якою він користувався в бою

Сергій розповів, які удари у нього проходили

Колишній тимчасовий чемпіон WBC у першій середній вазі Сергій Богачук (24-2, 23 КО) розповів про найбільш ефективний удар, який він застосовував у бою проти американця Вірджіла Ортіса (22-0, 21 КО).

- Ще по ходу бою він стабільно хавав від тебе дальній прямий. Скільки ти кидав цей правий прямий - він постійно його хавав. У чому фішка?
- І джеб він хавав багато.

- І джеб також, просто правий у тебе виглядав особливо потужно, і це виглядало настільки просто і дієво. Як це так легко проходило?
- Те, що буде проходити, я розумів ще до бою. У нього ліва рука постійно гуляє, через це і проходив правий. У нього ліва рука не на місці, це я ще бачив у бою.

І якщо з іншими боксерами він ще міг десь плечем прикрити, десь встигав голову опустити, встигав втекти від цього удару, то в мене справа удар настільки заточений, що воно постійно заходило. Так, було декілька моментів, де він діставав, де він встигав втекти, але в основному заходило.

Мені дуже запам'ятався 12-й раунд, я розумію, що це чемпіонський раунд, що треба виривати. І я справа динь-динь! Думаю: «12-й точно за мною. Ну все, ми цей бій точно виграли». Потім бабах - і в іншу сторону. Всі такі злі були, капець, - сказав Богачук.

Раніше повідомлялося, що Богачук може провести бій в андеркарді реваншу Усик - Ф'юрі.

Володимир Клепач Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 22 серпня 2024, 01:23 24

Головний тренер «Динамо» дав прес-конференцію після матчу з «РБ Зальцбург»

Коментарі