Ланс – Панатінаїкос. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Ліги конференцій

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий матч – 22 серпня о 22:00

22 серпня на стадіоні Фелікс Боллар у Лансі пройде перший матч 4-го раунду кваліфікації Ліги конференцій, у якому Ланс зустрінеться з Панатінаїкосом. Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Ланс

Команда Ланс у 2023 році сенсаційно стала віце-чемпіоном країни. Такий успіх дозволив їй після паузи у два десятиліття зіграти у головному єврокубку. У Лізі чемпіонів французи виступили гідно, ставши третіми в компанії із Севільєю, ПСВ та Арсеналом. Щоправда, у Лізі Європи їх вибив перший суперник у плей-офф - Фрайбург. А в національній першості відбувся очікуваний відкат на 7-ме місце.

Влітку був призначений новий наставник Вілл Стіл, якого пам'ятають з непоганої роботи в Реймсі. Під його керівництвом у клуб прийшли Ерве Коффі, Маланг Сарр та Мбала Нзола. Намагалися втримати і лідерів Ельє Ваї з Кевіном Дансо. Бельгійський наставник офіційно дебютував на вихідних, на полі Анже у першому турі Ліги 1 - Ланс виграв завдяки єдиному голу Веслі Саїда.

Панатінаїкос

Клуб Панатінаїкос у минулому сезоні втратили позиції у грецькому чемпіонаті. Якщо у 2023 році він фінішував на другому місці, то у наступному розіграші статус віце-чемпіона не зберіг, відкотившись на 4-ту позицію. Але при цьому конюшини зуміли поповнити список своїх трофеїв, вигравши Кубок Греції. Завдяки цьому здобули путівку до Ліги Європи.

Після скромного Ботєва, який був обіграний двічі (2:1 вдома, 4:0 у Пловдіві), жереб звів зелено-білих з Аяксом. І після 0:1 в Афінах вдалося несподівано взяти реванш в Амстердамі. Нідерландський гранд пішов далі лише за рахунок затяжної, рекордної для єврокубків серії пенальті. Але й зараз теж буде досить непростий опонент.

Статистика особистих зустрічей

У 1998 році команди грали в груповому етапі Ліги чемпіонів і обмінялися домашніми перемогами з рахунком 1:0. Через 9 років у 1/16 Кубка УЄФА французька команда перемогла 3:1 удома і закінчила внічию 0:0 матч у Греції.

Прогноз

Букмекерська контора GGBET вважає, що господарі поля досить легко виграють. Але обидва клуби на старті сезону мають досить скромні досягнення в плані результативності - очікуємо на тотал менше 2.5 голів (коефіцієнт - 1.68).

Прогноз Sport.ua
Ланс
22 серпня 2024 -
22:00
Панатінаїкос
Тотал меньше 2.5 1.68 Зробити ставку
Микола Степанов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 22 серпня 2024, 07:32 10

Команди провели в Любліні перший матч плей-оф раунду турніру