Челсі – Серветт. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Ліги конференцій

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий матч – 22 серпня о 22:00

22 серпня на стадіоні Стемфорд Брідж у Лондоні пройде перший матч 4-го раунду кваліфікації Ліги конференцій, у якому Челсі зустрінеться із Серветтом. Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Челсі

Команда Челсі позаминулого сезону взагалі залишалася без права виступати на міжнародній арені - при тому, що трохи раніше, за Томаса Тухеля, вона була переможцем Ліги чемпіонів. У цьому плані робота Маурісіо Почеттіно була не безглуздою - він посів зі своїми підопічними 6-те місце, випередивши Ньюкасл та Манчестер Юнайтед. Але через перемогу Червоних дияволів у Кубку Англії сині потрапили лише до Ліги конференцій. Причому без Маурісіо, в якому явно розчарувалися вже за підсумками першого року роботи.

У Лондоні знову змінюють багато чого: знову новий наставник, Енцо Мареска, і купа куплених за чималі гроші футболістів. За 60 мільйонів євро сині підписали Педру Нету, витратилися також на Філіпа Йоргенсена, чергового воротаря (24,5 млн євро) та американського захисника Калеба Уайлі. Напередодні старту в АПЛ сині активізували переговори щодо Жоау Фелікса (успішно підписали), Віктора Осімхена та Самого Омородіона. У грі з Манчестер Сіті у першому турі боротьби не вийшло - суперник забив на початку першого та наприкінці другого тайму, що призвело до підсумкового рахунку 2:0 на користь містян.

Серветт

Клуб Серветт минулого сезону відкотився трохи у швейцарській Суперлізі. Віце-чемпіон 2023 цього разу поступився 2-м місцем Лугано. Щоправда, наприкінці сезону вдалося реабілітуватися, обігравши біло-чорних у фіналі Кубка Швейцарії, у затяжній серії пенальті. У новому сезоні гранатові вдало стартували з перемоги, але потім поступилися на внутрішній арені Базелю. А в Лізі Європи після нульової нічиєї у Португалії поступилися 1:2 вдома Бразі. Вигравши 7:1 у скромного суперника в Кубку Швейцарії, команда Серветт підійшла до поїздки до Лондона в непоганому настрої.

Статистика особистих зустрічей

Це буде перший поєдинок між клубами.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на впевнену перемогу англійського клубу. Енцо Маресці потрібно виграти на новому місці в офіційному поєдинку - ставимо на те, що буде зафіксовано перемогу синіх із форою -2.0 голи (коефіцієнт - 1.70)

.

Прогноз Sport.ua
Челсі
22 серпня 2024 -
22:00
Серветт
Челсі з форою -2.0 1.70 Зробити ставку
Микола Степанов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 22 серпня 2024, 10:54 0

Денис Барченко продовжить кар'єру у Першій лізі