Юрій ВЕРНИДУБ: «Ми готові до битви з Бетісом. Гра буде цікавою»

Наставник «Кривбасу» дав прес-конференцію перед матчем Ліги конференцій

Головний тренер криворізького «Кривбаса» Юрій Вернидуб дав прес-конференцію перед першим матчем плей-оф Ліги конференцій 2024/25 проти іспанського «Бетіса».

- Ми очікуємо на непоганий матч. Граємо з сильним суперником. Багато говорити не хотілося б. Давайте дочекаємось завтра, та побачимо, наскільки ми готові до цього сильного опонента, як «Бетіс». Гра обіцяє стати дуже цікавою. Ми готові до цієї битви.

- Перемога над «Вересом» дала команді емоційний поштовх?

- Будь-яка перемога - це позитив. Цього нам якраз не вистачило перед другим матчем з «Вікторією». Ми програли у Львові «Карпатам» - 0:3, й були очевидно, що хлопці були трішки пригнічені. Зараз - навпаки. Ми виграли 2:0 та приїхали в Кошице з гарним настроєм. Хочемо зіграти з класним суперником. «Бетіс» також тільки почав сезон, зіграв внічию з «Жироною» - 1:1.

На основі цього поєдинку показали хлопцям, як «Бетіс» може атакувати, як захищається. Також подивились декілька моментів з літніх зборів, коли вони готувались до сезону Ла Ліги. Знаємо, що іспанці грали з «Манчестер Юнайтед» - 2:3, «Ліверпулем» - 0:1. Інформація є. Зрозуміло, що команда дуже сильна. Чекаємо на протистояння. Завтра побачимо свою готовність та чи можемо дати бій такому опоненту.

- «Кривбас» був ініціатором відміни переносів матчів УПЛ. І навіть зараз, на відміну від «Динамо», на перенесення гри між двома матчами плей-оф. Що це - така позиція клубу?

- Так, це позиція клубу, і ми її притримуємось. Нічого з цим не поробиш. Ми готові до того, що завтра зіграємо з «Бетісом», а вже в неділю, 25 серпня, з «Інгульцем» у Кривому Розі в УПЛ. Нічого страшного, ми готові до цього.

ВІДЕО. Пресс-конференція Юрія Вернидуба

Микола Степанов Джерело: ФК Кривбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 22 серпня 2024, 04:19 0

Поза конкуренцією виявився Шапаренко