ШОВКОВСЬКИЙ: «Сталася прикра помилка, коли нам призначили пенальті»

Головний тренер «Динамо» дав прес-конференцію після матчу з «РБ Зальцбург»

Головний тренер «Динамо» Олександр Шовковський коротко відповів на запитання представників ЗМІ після першого поєдинку раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів проти «РБ Зальцбург» (0:2).

- На мою думку, підсумковий результат не відображає перебіг подій у сьогоднішньому поєдинку. Ми мали чудові нагоди, аби забити, причому не один м'яч. Але, на жаль, нам цього сьогодні не вдалося.

- Перший та другий тайми кардинально відрізнялися між собою, в тому числі й у плані погоди. Наскільки спрацювали домашні заготовки, зважаючи на всі умови, за яких довелося грати?

- Я не знаю, наскільки це спрацювало, та й що я можу вам сказати стосовно погоди. Були моменти, зокрема, у першому таймі ще за рахунку 0:0 були два доволі непоганих шанси, аби забити. Також у другому таймі мали можливості.

Але знову прикра помилка в тому моменті, коли в наші ворота призначили пенальті. Фол на Ярмоленку стовідсотковий, не знаю, куди дивився рефері в тому епізоді, а VAR не може його передивлятися, тому що це було не у штрафному майданчику.

p>ВІДЕО. Пресс-конференція Олександра Шовковського
Микола Степанов Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 22 серпня 2024, 02:47 0

Дивіться відеоогляд першого матчу 4-го раунду кваліфікації

Коментарі