ОФІЦІЙНО. Верес посилився півзахисником із Камеруну

Самуель Нонго незабаром приїде до Рівного

Рівненський Верес домовився із клубом турецької Суперліги Адана Демірспор щодо трансферу камерунського вінгера Самуеля Нонго.

Про повідомив спортивний директор Юрій Габовда. Невдовзі Самуель Нонго прибуде до Рівного. Він може стати першим камерунським футболістом в історії рівненського Вереса. Про деталі трансферу буде повідомлено згодом.

Спортивний директор червоно-чорних Юрій Габовда розповів: «Це історичний без перебільшення трансфер в історії клубу. Після тривалих перемовин з турецьким Адана Демірспор ми дійшли згоди щодо підписання камерунського вінгера Самуеля Нонго».

Самуель Бакія Нонго народився 4 березня 2004 року у Дуалі (Камерун). Може зіграти на позиції вінгера на обох флангах атаки, а також у центрі нападу. Вихованець місцевої футбольної академії Dauphine ASC.

У 18-річному віці став гравцем турецького клубу Адана Демірспор. У складі команди U-19 у сезоні 2022/23 провів 11 ігор і забив 3 голи. Того ж року дебютував у складі першої команди турецького клубу. Загалом за основу Адана Демірспор зіграв 3 матчі. Увійшов у топ-10 найшвидших футболістів турецької Суперліги.

Минулий сезон на правах оренди відіграв у чемпіонаті Хорватії за Славен Белупо. У складі хорватського клубу зіграв 17 матчів та забив 1 гол.

Самуель Нонго також викликався до юнацьких та молодіжних збірних Камеруну U-17, U-20 та U-23. Учасник чемпіонату світу 2019 серед гравців віком до 17 років, де зіграв в усіх трьох матчах групового етапу.

Микола Степанов Джерело: ФК Верес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 21 серпня 2024, 07:12 5

«Барселона» мріє про трансфер норвежця