Чорноморець заявив Григорчука-молодшого

Знайоме прізвище з'явилося у складі команди з Одеси

Однією з несподіванок цього літа для одеських вболівальників став від'їзд головного тренера «Чорноморця» Романа Григорчука до бакинського «Нефтчі». Однак прізвище «Григорчук» із клубного реєстру не зникло: у сезоні-2024/25 воно з'явилось у заявці команди. Мова йде про сина тренера - Тимерлана.

Йому 16 років, він, як і його батько, вирішив обрати для себе амплуа нападника. Впродовж усієї весняної частини минулого чемпіонату Тимерлан Григорчук брав участь у контрольних матчах головної клубної команди, які регулярно проводились на наступний день після офіційної гри. В них юний футболіст неодноразово забивав у ворота суперників по спаррингах, хоча до офіційної заявки «Чорноморця» не потрапляв.

Коли ж Роман Григорчук залишив «Чорноморець», його колишній підопічний, а потім і послідовник Олександр Бабич був не проти офіційного оформлення Григорчука-молодшого у клубі.

У нинішньому чемпіонаті він вже встиг дебютувати у складі «Чорноморця» (U-19), а сьогодні потрапив до протоколу матчу головної команди «моряків» у третьому раунді розіграшу Кубка України з львівськими «Карпатами».

Цікаво, що свої футбольні університети Тимерлан Григорчук починав ще у першу каденцію його батька в Азербайджані, коли той очолював «Габалу».

Раніше досвідчений форвард Олексій Хобленко розповів про перші матчі одеситів в УПЛ.

Олег Дідух Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 22 серпня 2024, 01:35 0

Хавбек Мусса Йєо грамотно закрив м'яч корпусом і захисник порушив правила

Коментарі