Зінченко зізнався, чим пожертвував у дитинстві заради футболу

Олександр згадав свої футбольні університети

Гравець лондонського «Арсенала» і збірної України Олександр Зінченко розповів про те, як здобував футбольну освіту, опинившись далеко від дому і сім'ї в юному віці.

«Коли мені було 11 або 12 років, я переїхав далеко від дому. Я був у футбольній академії, і саме там я вивчив основи футболу і його положення з точки зору психології.

Мій режим був неймовірно важким: я прокидався о 6-й годині щоранку, потім було перше тренування, потім я снідав, потім ішов до школи, обідав, потім ще було тренування. Це було інтенсивно і довго. Усі основні речі я робив щодня. Це стало схоже на чищення зубів, але це було рутиною.

Мій тренер у той час був для мене джерелом натхнення. Він дав мені дуже багато базових речей і змусив мене захотіти працювати старанно.

Буду чесний: я був хороший у школі до 6 класу - або коли мені було близько 11. Але потім я став забувати про домашні завдання і навчання, тому що був більше зосереджений на футболі.

Якщо ви здатні впоратися і з навчанням, і з футбольними тренуваннями, то це прекрасно. Я все ще добре вчився в школі, але справи вже йшли трохи гірше. Я був дуже хороший у математиці, а потім і у фізиці, але футбол у підсумку взяв гору», - розповів Зінченко.

Раніше Олександр Зінченко розповів про свій перший життєвий урок.

Юрій Остроумов Джерело: ФК Арсенал Лондон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 серпня 2024, 23:23 0

Команди проведуть поєдинок кваліфікації ЛЧ у польському місті Люблін