Легенда Ліверпуля розкритикував і висміяв політику Челсі

Джеймі Каррагер – про трансферну роботу «пенсіонерів»

Колишній захисник англійського «Ліверпуля» і збірної Англії Джеймі Каррагер звернувся з порадою до лондонського «Челсі», закликавши клуб змінити свою трансферну політику.

«Челсі» потрібно просто перестати купувати гравців, а гравці повинні перестати підписувати контракти з «Челсі». Якби я був гравцем, я б подумав: «Навіщо мені переходити туди?». Єдина причина переходу - це якщо агент скаже: «Ми укладаємо семирічний контракт на великі гроші, це гарантовані гроші на сім років». Знаєте, що сказав би я? Відступися і підпиши контракт на 4 роки з розумним клубом. У разі продовження зарплата все одно зросте.

Це не молода й цікава команда. Вони купують Жоау Фелікса, але де він буде грати? Тиждень тому купили Педру Нету, але де він буде грати, коли є Коул Палмер? Куди випускати Енцо Фернандеса, купленого за 100 млн фунтів? Де гратиме Нкунку?

У сильних командах має бути конкуренція, але в кожній моїй команді було 7 або 8 футболістів, які знали, що гратимуть щотижня. Шість або сім гравців боролися за три місця в складі, ще шість або сім знали, що вони гравці основного складу. Це здорова ситуація.

Якщо ви хочете запитати, де гратиме Фелікс, то в мене зустрічне запитання: де йому переодягатися на базі? Як усі ці гравці можуть поміститися в одній роздягальні? Як проводити заняття?» - заявив Каррагер.

Раніше Джеймі Каррагер назвав претендентів на чемпіонство в АПЛ.

Юрій Остроумов Джерело: Sky Sports
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Біатлон | 20 серпня 2024, 14:22 0

Яніна Хеттіх-Вальц стане матір'ю

Коментарі