Лідер Динамо оцінив матчі в ЛЧ та ситуацію в таблиці коефіцієнтів

Ярмоленко висловився про майбутній матч Ліги чемпіонів

Лідер «Динамо» Андрій Ярмоленко сподівається, що кияни за підсумками матчів плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів зможуть вийти в основний етап оновленого турніру.

21 серпня команда зіграє проти «Зальцбурга».

- Чи можна порівняти ваші емоції перед завтрашнім матчем та перед Євро-2024? Коли хвилювалися більше?

- Хвилювання буває різним: коли ти чогось боїшся чи коли ти чогось дуже чекаєш. Звісно, ми усі розуміємо, наскільки важливою буде завтрашня гра - так само важлива, як і поєдинки на чемпіонаті Європи. Тому хвилювання є, але воно від того, що попереду важлива гра для футболістів, уболівальників, клубу загалом. Готуємося у нормальному, звичному режимі. Найголовніше завтра віддати усі сили на футбольному полі та показати усе, що можемо.

- Чи відчуваєте тиск з приводу того, що Україна значно опустилася у таблиці коефіцієнтів, і вам потрібно перемагати, щоб у нас було більше команд у єврокубках?

- Ні, між собою ми про це не говоримо, але, звісно, слідкуємо за ситуацією. Знаємо, що ми давно не грали у Лізі чемпіонів, тому дуже хочеться здобути цю путівку до групового етапу.

- На жаль, ви не можете грати домашні матчі вдома, в Україні, але у Любліні живе багато українців, тож наскільки завтра почуватиметеся тут, як вдома?

- Звісно, для нас важко, що ми не можемо грати вдома, в Києві. Знаємо, що багато наших захисників є уболівальниками «Динамо», й насамперед ми граємо для них. А з приводу підтримки, яка є в Любліні, скажу, що тут, дійсно, зараз багато українців, вони вимушено переїхали через терористів, які вбивають наших людей - жінок і дітей. У матчах і з «Партизаном», і з «Рейнджерс» ми відчували їхню підтримку, сподіваюся, що завтра ця підтримка буде ще більшою.

Іван Зінченко Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 21 серпня 2024, 00:17 2

«Барселона» мріє про трансфер норвежця

Коментарі