Названо найкращих футболіста і тренера 3-го туру УПЛ. Визначено збірну туру

Найкращими в минулому турі названі Олександр Піхальонок та Руслан Ротань

Українська Прем'єр-ліга разом з ведучими, експертами, коментаторами УПЛ ТБ та представниками провідних спортивних ЗМІ України визначила символічну збірну 3-го туру УПЛ, а також найкращого гравця та найкращого тренера 3-го туру.

В опитуванні від УПЛ ТБ взяли участь Юрій Вірт, Сергій Рибалка, Максим Фещук, Олег Шелаєв, Віталій Волочай, Максим Гіленко, Володимир Звєров, Мирослав Небесник, Віталій Похвала, Владислав Шалота та Дмитро Шпірко.

Найкращим тренером 3-го туру було визнано Руслана Ротаня, який на чолі Олександрії здобув вже другу перемогу в двох матчах нового сезону, а найкращим гравцем 3-го туру назвали півзахисника Динамо Олександра Піхальонка. Обидва здобули перші місця у рейтингах з дуже солідним відривом.

До топ-3 тренерів увійшли також Андрес Карраско (ЛНЗ) та Олександр Шовковський (Динамо). До топ-5 гравців також увійшли Жуан Безерра (Олександрія), Кирило Ковалець (Олександрія), Мухаррем Яшарі (ЛНЗ), а Олексій Паламарчук (Інгулець) та Олівьє Тілль (ЛНЗ) розділили 5-те місце.

Символічна збірна 3-го туру УПЛ

Загалом експерти назвали 37 гравців та 8 тренерів на звання героїв 3-го туру, а також 64 кандидатів до символічної збірної. Окрім 11 футболістів умовного стартового складу, був визначений резерв символічної збірної туру:

Артур Рудько (Чорноморець), Олександр Тимчик (Динамо), Іраклі Азаров (Шахтар), Валерій Бондар (Шахтар), Джордан (Зоря), Артем Шабанов (Олександрія), Олів'є Тілль (ЛНЗ), Олександр Назаренко (Полісся), Ібрагім Кане (Ворскла), Іван Нестеренко (Ворскла), Владислав Ванат (Динамо).

Микола Степанов Джерело: УПЛ-ТБ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 серпня 2024, 21:30 58

Керманич «Динамо» дав прес-конференцію перед матчем кваліфікації ЛЧ