Новачок Динамо Піхальонок назвав основні завдання на сезон 2024/25

Олександр хоче виграти всі внутрішні турніри та зіграти за збірну України

Новачок «Динамо» Олександр Піхальонок після матчу 2-го туру УПЛ з «Карпатами» (3:1) поділився основними цілями на сезон 2024/25.

- Олександре, які ваші враження від матчу з Карпатами?

- Враження позитивні, бо перемогли, але все-таки після другого голу ми почали робити багато помилок, грати назад, награвати Бущана, якщо можна так сказати. Ми втратили частковий контроль над грою та Карпати могли забивати. Пощастило, що у них був офсайд. А після пенальті довели гру до перемоги.

- Наскільки важко було включатися у гру після пропущеного голу вже на початку матчу?

- Не те, щоб важко. Треба сконцентровано грати з першої хвилини, але так сталося, що пропустили. Будемо розбирати помилки, добре, що одразу зібралися і почали створювати моменти. Могли забивати й 3 і 4.

- Гол проти Рейнджерс, тепер гол Карпатам. Період адаптації в Динамо для Олександра Піхальонка завершено?

- Можна і так сказати. В команді дуже класний колектив, мене хлопці добре прийняли. Теж сам тренерський штаб, керівництво. Дуже дякую за це.

- Наскільки комфортно грати з партнерами, деяких з них ви знали ще по збірній?

- Партнери досить високого рівня, ми готуємось, тренерський штаб підказує і розбираємо кожного суперника, тому немає ніяких проблем.

- Які завдання ставите особисто для себе? Мрієте про повернення до збірної?

- Звісно, хочеться повернутися до збірної, але це вирішувати головному тренеру. Для себе та команди ставимо цілі виграти кубок та чемпіонство, також дуже хочеться потрапити у груповий етап Ліги чемпіонів. Це моя особиста мрія та мрія хлопців у команді.

Дмитро Олійник Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 серпня 2024, 08:12 0

21 серпня о 22:00 відбудеться перший матч 4-го раунду кваліфікації ЛЧ

Коментарі