Богачук може провести бій в андеркарді реваншу Усик – Ф'юрі

Український боксер сподобався Туркі Аль-Шейху

Український боксер першої середньої ваги Сергій Богачук (24-2, 23 KO) у наступному бою може отримати ще один шанс на великий бій завдяки Туркі Аль-Шейху, керівнику Головного управління розваг у Саудівській Аравії.

«Зірка Сергія злетіла після бою з Ортісом. Я не знаю, чому ніхто не давав йому шансу перед цим боєм. Він був андердогом п'ять до одного.

Чудово, що Аль-Шейх особисто був присутній на поєдинку і бачив, як здорово виступив Сергій. Він також сказав, що, на його думку, Сергій виграв цей бій, або, в гіршому разі, мала бути нічия. Йому дуже сподобався Богачук. Він підійшов до нас після бою і сказав, що хотів би бачити Сергія на одному з майбутніх шоу до кінця цього року. Безумовно, це може бути шоу 21 грудня в Саудівській Аравії. Сергій готовий до бою. Буде здорово, якщо Богачук візьме участь у шоу, коли його колега, український чемпіон у надважкій вазі Олександр Усик битиметься з Тайсоном Ф'юрі.

У цьому дивізіоні так багато відмінних поєдинків. Сергій входить до трійки-п'ятірки найкращих у дивізіоні. Богачук заслужив право битися з ким завгодно з топ-іменитих бійців. З ним ви ніколи не побачите нудного бою», - сказав промоутер Богачука Том Леффлер, засновник 360 Promotions.

Володимир Клепач Джерело: Boxing Scene
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 серпня 2024, 10:25 12

На українця претендує турецький клуб «Трабзонспор»