Ротань розповів, яких гравців Динамо та Шахтар не відпустили на Олімпіаду

Тренер сподівався на Нещерета, Вівчаренка та Бондаренка

Колишній тренер олімпійської збірної України Руслан Ротань розповів, що сподівався побачити на Олімпіаді-2024 воротаря та захисника Динамо Руслана Нещерета та Костянтина Вівчаренка, а також хавбека Шахтаря Артема Бондаренка, але клуби їх не відпустили.

«Стояло завдання вийти з групи. Вважаю, що в нинішній ситуації Україна на всіх таких великих турнірах має виходити з групи. Ви бачили ставлення інших збірних. У Марокко, по суті, національна збірна приїхала. Аргентина мала відомих гравців - Отаменді, Сімеоне, Альварес. Ірак мав гравців збірної».

«Ми ж зрозуміли, що нам буде складно зібрати основний склад. Я сподівався, що з нами на 99% буде Артем Бондаренко. Думав, що будуть Руслан Нещерет та Костянтин Вівчаренко. Було б набагато краще і ми могли б претендувати на більше».

«Я розумію, коли закордонні клуби так себе поводять і не відпускають гравців. Але, мені здається, в Україні треба бути патріотичнішими. Ми могли досягти більшого, якби клуби поставилися до цього серйозніше», - сказав Ротань.

Іван Зінченко Джерело: Вацко Live
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 серпня 2024, 11:20 9

Артем зіграв перший офіційний матч за римський клуб

Коментарі