ОФІЦІЙНО. Капітан збірної Німеччини завершив міжнародну кар'єру

Ілкай Гюндоган більше не гратиме за Бундестім

Півзахисник каталонської «Барселони» Ілкай Гюндоган на своїх офіційних сторінках у соціальних мережах повідомив про рішення завершити кар'єру в національній збірній Німеччини:

«Після кількох тижнів роздумів я прийшов до рішення, що настав час завершити кар'єру гравця національної збірної. Я можу з великою гордістю озирнутися назад і згадати 82 матчі за збірну моєї країни - число, про яке я навіть не міг мріяти, коли дебютував за дорослу національну команду в 2011 році.

Моїм найяскравішим моментом, безумовно, була величезна честь бути капітаном команди на нашому домашньому чемпіонаті Європи минулого літа! Після всіх цих років нам нарешті вдалося знову змусити націю пишатися - я дуже щасливий, що зміг зіграти в цьому свою роль. Але ще до турніру я відчував певну втому не тільки в тілі, але і в голові, що змушувало мене замислитися. А ігор на клубному та національному рівні не стає менше».

За 13 років Ілкай Гюндоган провів 82 матчі за Бундестім, відзначившись 19 забитими м'ячами та 9 гольовими передачами. На Євро-2024 він розпочинав всі матчі у стартовому складі та з капітанською пов'язкою.

Раніше повідомлялося, що Ілкай Гюндоган може залишити «Барселону» і повернутися в «Манчестер Сіті».

Дмитро Вербинський Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 серпня 2024, 02:17 4

Віталій Первак, Максим Механів, Іван Когут – про поразку гірникам у 2-му турі УПЛ