Тренер Барселони: «Левандовськи – це справжній професіонал»

Ханс-Дітер Флік прокоментував матч проти «Валенсії»

Головний тренер «Барселони» Ханс-Дітер Флік прокоментував матч проти «Валенсії»:

- Ми знали, що «Валенсія» - складна команда, вони ускладнили нам завдання в першому таймі, але ми раді трьом очкам. Молоді гравці з Ла Масії вже показали в передсезонці, під час турне по США, що вони можуть грати в нашій команді, і я дуже задоволений їхньою грою на полі. Марк Берналь провів дуже хорошу гру.

- Роберт Левандовськи забив два голи. Деякі люди кажуть, що він вже занадто старий.

- Він справжній професіонал. Ми всі бачили його сьогодні в захисті. Це важливо для нас. Ми повинні захищатися та атакувати, як команда. Він забиває голи та знаходиться в тій зоні, де йому подобається грати.

- Чому сьогодні не грав Гюндоган?

- У нього були деякі наслідки після розсічення в понеділок, і він не був готовий на 100%. Я поговорив з ним про його самопочуття і про все інше. У мене є відчуття, що він залишиться.

- Як ви прокоментуєте гру Ламіна Ямала?

- Ламін - фантастичний гравець, і я радий, що він з нами. Нам потрібно багато чого покращити в сьогоднішній грі. Ми провели відмінний поєдинок, він був дуже напруженим, і ми заслужили три очки.

Ламін може стати варіантом для гри позаду Левандовськи. Кожен може зіграти на різних атакувальних позиціях. Я задоволений тим, як ми зіграли у другому таймі, і ми зосередимося на цьому.

Мені неважливо, скільки гравців Ла Масії в команді, це неймовірно, тому що вони мають необхідні якості. Це фантастика, і це дуже допомагає нам як у передсезонці, так і на початку сезону.

Олексій Тіньков Джерело: LaLiga
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 серпня 2024, 07:35 3

18 серпня королівський клуб із Тібо зіграв унічию у матчі 1-го туру проти Мальорки