Бартол ФРАНЬЇЧ: «Мені справді дуже подобається Україна»

Хорватський хавбек – про дебют за донецький клуб

Хорватський опорний півзахисник Бартол Франьїч прокоментував свій дебют за «Шахтар» у матчі УПЛ проти «Лівого Берега» (перемога 1:0):

- Бартол, з перемогою! То був твій перший офіційний матч за «Шахтар». Які враження від дебюту та яку оцінку можеш дати собі та команді у грі з «Лівим Берегом»?
- Гра справді була складною, і в певних моментах було важко, але найважливіше, що ми продемонстрували менталітет чемпіонів, переможців та справжній бойовий характер, щоб здобувати перемоги надалі. Перша гра - особлива для мене, враховуючи, як складно вона проходила, але вважаю, що ми повинні продовжувати так само. Міг би зіграти краще в деяких епізодах, але це лише моя перша гра - переконаний, далі буде лише краще.

- Ти поступово знайомишся з УПЛ. Як можна оцінити рівень чемпіонату?
- Перші дві гри перед матчем із «Лівим Берегом» були складними, проте я впевнений, що ми вдосконалюємось протягом сезону. Найважливіше, що ми не зупиняємось і досягаємо результатів як на полі, так і за його межами.

- Розкажи, як відбувається твоя адаптація в Україні та як тобі наша країна?
- Мені справді дуже подобається Україна. Спочатку відчував дещо змішаний спектр емоцій, але тепер я насолоджуюся перебуванням у Києві. Місто чудове, особливо приємні люди, які мене оточують.

Олег Дідух Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 серпня 2024, 21:49 6

Нападник «Шахтаря» вважає, що мав поводитися стриманіше