Вільярреал – Атлетіко. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 19 серпня о 22:30 за Києвом

19 серпня на «Кераміка» пройде матч 1-го туру Прімери, в якому «Вільярреал» зустрінеться з «Атлетіко». Поєдинок розпочнеться о 22:30 за київським часом.

Вільярреал

Команда провалила старт минулого сезону. Більш-менш справи налагодилися лише після того, як на тренерську посаду повернувся у листопаді Марселіно Гарсія Тораль. З іншого боку, за всіх його спроб все ж таки жовтий субмарин закінчив на восьмій позиції, тобто, вперше за багато років, не зіграє в єврокубках. З іншого боку, так, крім волі, підводники розвантажили собі календар, і їм має бути простіше відвойовувати позиції в Прімері. Щоправда, це доведеться робити без бомбардира Серлота, ключового захисника Куенкі та основного воротаря Йоргенсена (також пішли Трігерос, Манді з Морено, але вони не були основними). Новим №1 має стати Дієго Конде, який прийшов з Леганеса, оборону зміцнили Камбвала і Кардона, а за креатив відповідатиме Ніколя Пепе. Не факт, що цей варіант складу сильніший.

Атлетіко

Клуб минулого сезону періодично виявлявся нижче Атлетіка в турнірній таблиці. Але баски врешті-решт захопилися боротьбою за кубок (яка, до речі, у них стала успішною), і в результаті столичний гранд зміг знову закінчити в лігочемпіонівському квартеті. Але ситуація, коли вищою була навіть Жирона, Сімеоне явно сприйняв як дзвіночок. Насамперед він оновив напад: відпустивши Морату в Мілан, забрали саме Серлота. Крім того, Дієго намагався забрати до себе пічічі минулого чемпіонату, Довбика, але той віддав перевагу Мілану. Зрештою довелося йти на чималі витрати за Альвареса. А Ле Норман має стати новим оплотом оборони, і Савича відпустили безболісно. Аналогічно, купивши Галлахера, розлучилися із Саулем Ньігесом. Ще б з Жоао Феліксом розібратися - колись перспективний португалець виявився нікому до ладу не потрібен.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону столична команда змогла виграти обидва поєдинки.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що більше шансів на успіх гостей з Мадрида. Безпечним виглядає варіант ставки на матрац з форою 0 (коефіцієнт - 1,71).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 серпня 2024, 21:49 4

Нападник «Шахтаря» вважає, що мав поводитися стриманіше