Лестер – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 19 серпня о 22:00 за Києвом

19 серпня на «Кінг Пауер» пройде матч 1-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Лестер» зустрінеться з «Тоттенхем». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Лестер

Команда назавжди увійшла до історії англійського та й світового футболу своїм сенсаційним чемпіонством. Та й за Брендана Роджерса був яскравий відрізок, коли лисиці брали кубкові трофеї і виступали на євроарені. Але потім все швидко розвалилося, і навесні минулого року клуб зненацька програв боротьбу за виживання. Добре, що ставка на Енцо Мареску спрацювала: італієць не без проблем, особливо навесні, повернув одразу ж підопічних до АПЛ... І був улітку переманений до Челсі. Тож у Прем'єр-Лізі керуватиме Купер, валлієць, що зробив собі ім'я, піднявши та утримавши у вищому дивізіоні Ноттінгем Форест. Викупили у Спортінга Фатау, що став лідером півзахисту, граючи в оренді минулого сезону. Склад зміцнили захисником Околи, ведуться переговори про запрошення Нелсона з Арсеналу, Бергвейну з Аякса та Заа у Галатасарая.

Тоттенхем

Клуб рік тому залишився без свого багаторічного лідера Кейна. А тренером став Постекоглу, для якого це перший досвід роботи у топ-дивізіоні (хоча з Селтіком він був чемпіоном шотландського Прем'єршипу). Шпори вели боротьбу за квартет лідерів, змогли випередити Челсі, Манчестер Юнайтед та Ньюкасл. Але поступилися сенсацією розіграшу - Астон Віллі, залишившись за межами лігочемпіонівського квартету. Австралійський менеджер отримає ще один шанс виконати своє топ-завдання, підняти все-таки Тоттенхем у четвірку лідерів. А напад посилено підписанням Соланке, паралельно було скинуто баласт - Сессеньона, Хейбьєрга, Емерсона, Тангангу та Брайана Хіля.

Статистика особистих зустрічей

У лютому минулого року після чотирьох поразок поспіль лисиці змогли обіграти лондонський гранд - але той успіх тоді не врятував від вильоту цю команду.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають, що новачок почне з набору бодай очка. Постекоглу довше працює зі своїми підопічними, які вищі за класом. Погодимося та поставимо на перемогу гостей (коефіцієнт - 1,615).

Прогноз Sport.ua
Лестер
19 серпня 2024 -
22:00
Тоттенхем
Перемога Тоттенхема 1.615 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 серпня 2024, 05:08 0

Лідером чемпіонату є Андерлехт із 10 очками, Вестерло йде другим з 9 балами