Журналіст: під підозру в нечесній грі потрапили ще два матчі чемпіонату

Вивчаються поєдинки Металіст 1925-2 – Тростянець та Хуст – Нива Тернопіль

Сумнівні рухи коефіцієнтів зафіксовані на двох матчах 2-го туру в нижчих дивізіонах чемпіонату України, повідомляє футбольний журналіст Ігор Бурбас.

Нещодавно журналіст розповів про неприродні падіння котировок і раптове закриття лінії прийому ставок в букмекерських конторах у грі стартового туру Першої ліги ФСК «Маріуполь» - «Металіст 1925». Через добу сталися ще два нові випадки. Ігор Бурбас повідомив подробиці:

Матч Другої ліги Металіст 1925-2 Харків - Тростянець (0:3)

«На азійському ринку відмовились ставити цю гру. В Україні одна букмекерська контора лише наважилась виставляти її в онлайні. Інші звернули лінії ще до стартового свистка. Бо тоді якраз коїлось найцікавіше - в останні півгодини до матчу відбувалось різке падіння коефіцієнтів на перемогу «Тростянця».

Перед початком аномально почали зростати шанси гостей виграти матч. Шкала зупинилася на цифрі 1,03. Виходить, ще до виходу на поле «Металіст 1925-2» був приречений?! Далі котирування вже падали на лінію голів, а саме - на тотал більше 2,5. В підсумку все зіграло - харківʼяни програли «Тростянцю» з рахунком 0:3».

Матч Першої ліги Хуст - Нива Тернопіль (2:3).

«Сталося падіння коефіцієнтів на перемогу гостей з 2,10 до 1,33. І знову ж таки не в ході матчу, а в останню добу перед його початком. Прогнози теж виправдали себе - «Нива» перемогла, нехай і з труднощами».

Микола Степанов Джерело: Ігор Бурбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 серпня 2024, 07:00 7

У канадському Квебеку відбулось шоу за участю українського боксера

Коментарі